kamphund!

Imorgon ska de disskuteras kamphund-eller inte kamphund. Så släng gärna in några kommentarer till morgondagens disskutions inlägg.  *skapar ikväll*

MIMMI*

vår...du härliga vår..

Äntligen..vårsolen skiner, värmer upp dom vinterfrusna själarna..  de lät bra va?
Så SKÖNT, äntligen, visst de är fint med vinter och snö och allt vad de heter...men våren är väll ändå bäst.
Jag blir piggare, orkar mer och livet bara leker....
"jycken" får sådana vår känslor...så han helt plötsligt tror att han förvandlats till 'ala mike tyson grandannois` XD
Han hoppar omkring o skuttar o far....de är ett vårtecken de!  slänger igång radion (din gata :D), öppnar fönstrena, flänger runt o far som en virvelvind här hemma. nu blev de plötsligt kul att ta tag i allt igen.. (man tröttnar efter ex antal liter färg o spackel mm) :D så tjingeling så länge. nu ska de fixas o donas :D

MIMMI*

bli blondin - få bättre självförtroende!?!

(Ett litet "inlägg" från tidningen PS!)
Nja, mitt självförtroende skulle absolut INTE bli bättre om jag gick och blekte mig blond.
Jag älskar min mörkbruna hårfärg och jag passar absolut INTE som blondin!

De låter osannolikt - men självförtroendet blir bättre om du färgar håret! (detta är oxå ett urdrag ur deras inlägg)
Osannolikt...hm de är väl mer nästan självklart?

MIMMI*



*gäsp*

Dax att vända rätt på dygnet igen då...
Älsklingen min ligger o sussar sött..naaw blir avundsjuk..
Kissarna springer o ropar o vill att matte ska gå o sova...
Jag vill, men då sover jag bort halva dagen, för när man väl krypit till kojs så kan ja inte somna,bara ligger och vrider o vänder mig..för att sen somna runt 5tiden.. 
Ne så de blir till att sitta och pyssla o dona med något annat, så kan jag ha en redig frukost färdig till mitt hjärta när han ska upp :D

MIMMI*

Nu ska de ändras igen...

Håller ju på att ta körkort.. och fick mina papper från vägverket om uppkörningen och teoriprovet :D weee
De va nåt mer papper med..jo att från april 2009 så ska halkan uppdelas i 2delar, del 1 ett program om droger,alkohol och trötthet i trafiken. del2 den "vanliga" halkan.Om man hade klarat teorin eller uppkörningen innan den 1april, så behövde man inte göra den nya delen i halkans  program. Jisses. man behöver ju va som ett rikt troll för att kunna ta körkort idag :P Stenhårt får man slita för de oxå, vilket egentligen kan vara rätt bra... då blir man ju mer rädd om de lilla plastkortet. Diskuterade de hela med min körlärare, han sa att Sverige ligger No 1 på listan över länders svårighetsgrad för att klara av att ta körkort...
Alltså alla ni som klarat de,de e ju ändå en bra merit. Men när man ändå är ute o kör så möter man på så otroligt många då man kan fundera på vart dom fått sin utbildning, eller om dom tagit någon överhuvudtaget...?-åkt till ett "lättare" land kanske? Min körlärare sa även att anledningen till att de är så svårt att ta körkort i Sverige är pga av vår nolltolleranspolicy...att dom ska få ner antalet döda i trafiken till noll! -och de lär inte hända!

Ja ja, snart avklarat!
Snart har man de efterlängtade körkortet! :D
 
MIMMI*


regnbågspar & barn

Ja..nu sitter jag i lite tankar och funderingar....
gällande *regnbågspar*& *regnbågsbarn*


Kan själv erkänna att jag i början tyckte de va något som var lite obekvämt, de va ju sånt jidder,de va ju sånt som va så fel...?!?
Idag tycker jag: att jag var löjlig och dum,vadå "dom" är människor precis som "vi". Jag kan tacka min kusin som öppnade mina ögon när hon "klev ut ur garderoben" Jag tackar även killen Kristian som jag fick lära känna i gymnasiet (som jag tyvärr inte vet var han befinner sig idag :( ).

Kristian va ju först. De va roande och intressant att få höra honom berätta om sina "gala kvällar" villka killar som va heta och inte.. när vi satt på fiket i skolan och han satt och spana som aldrig förr, o nyfiket frågade man -men han då? -Ne han har för stor rumpa` *fniss* Kristian visste vad han ville ha, -grabbar som såg ut som fotomodeller. Gärna brandmänn! he he

När min kusin hade "klivit ut ur garderoben" så fick man ju "höra" de på omvägar i släktet. Jag tyckte då att hon ska själv få komma till mig och berätta,ville inte ringa henne och bete mig som "gammla moster ada"- och läsa lagen för henne"
De tog sin lilla tid...en kväll ringde hon och var välldigt upprörd, jag frågade vad som hade hänt, hon svarade med att -min flickvänn har varit otrogen!
Den kvällen pratade vi länge. Hon hade förväntat sig att jag skulle ta de på "fel sätt" men fick istället möta nyfikenhet ;)
Samtalet slutade välldigt possitivt.
Vi fick bättre kontakt och började hällsa på hos varandra, (vi hade ju ex antal mil mellan våra hemkommuner) Jag fick lära känna hennes nya vänner. Varpå en kväll just "regnbågspar" blev en disskution. Nyfiken som jag är var jag ju tvungen att lägga mig i ;)  Den ena tjejen blev ganska upprörd på en av dom "vanliga" tjejerna som va på "festen" vi kan kalla henne T.  T vände sig då till mig, hon sa -mimmi, du som är hetro!, vi säger att du är ute på krogen en kväll, träffar där en underbar kille, ni börjar dejta, dejt efter dejt går och ni blir bara mer och mer kära. sen en kväll så ska ni till och ****** och du upptäcker då att de är en tjej, vad gör du då? Har många gånger funderat på de där, mitt svar va -vet inte! jag skulle ju på ett sätt bli besviken, då hon hållt undan en sån stor sak, men å andra sidan då kommer vi ju till de där med att ett regnbågspar inte längre är en tjej och tjej eller kille och kille om nu den ena ser ut som en tjej och den andra som en kille! då blir de ju ett "vanligt" par?

Läste i tidningen metro igår.. på första sidan stog de om att de ska startas en öppen förskola för -homosexuella föräldrar och deras barn. just för fredande zoner för regnbågsfamiljer. (att sådanna platser behövs) För att homosexuella föräldrar inte ska behöva 'utsättas` för förfrågningar ifrån "vanliga" föräldrar då de e jobbigt. Och att även funderingar finns på att ev öppna äldreboende för homosexuella.

JISSES! jag blir så arg!

På denna grupperingen i dagens samhälle, nu blir vi ju bara fler grupper, inte en och samma som de så fint tjatas om hela tiden.
De blir dom rika för sig, dom fattiga, dom homosexuella och dom "normala"

varför inte mixa? de skulle väl bli så mycke bättre då? att ge och ta!
 
de är dåligt av "vanliga" föräldrar att ställa "regnbågsföräldrar" mot väggen med frågor som, -jaha hur kom lille victor till? kom storken eller? för barn blir de ju inte av två uppsättningar ägg eller spermier.

Ja mena, -tänk lite själva!
Och sen för den andra delen, de är inte din business, alla vet vi hur barn blir till oavsett om föräldrarna är "normala" eller "regnbåspar".

Så varför inte skippa dom där termerna "normala" "regnbåspar" osv och använda sig av -alla är vi människor, med känslor och rättigheter oavsett man är hetro eller homo!
 JISSES!

MIMMI*



20x2 minst om dagen!?!

Satt på sjukhuset med mitt 'hjärtegull' idag. Hittade då en amelia tidning framför mig och tänkte varför inte?
Fann där i en artikel om att svenska kvinnor inte sof(f)tar tillräckligt! att man ska ta sig MINST 2x20min om dagen. Många dom hade haft med i undersökningen och även intervjuade tyckte, -vart ska jag finna den tiden?
Idag är de ju så....att även om man inte hunnit bli mamma så ska man ju skaffa sig en rejäl karriär, ha ett hem som e tip top, man själv ska va tip top, och man (om man har) ska även ha en man som är tip top....och tänk då dom som oxå är mammor..jisses!
Kan även själv erkänna att jag vill hålla den mallen...men jag kan oxå erkänna att de inte alltid håller..  ;D Och ja...vart ska man hitta den där tiden?
De är ju när man tar dom där 2x20min som de helt plötsligt ser ut som ett bombnedslag hemma.
(iallafall hos oss). visst, hade vi inte haft 9 både vilda och mindre vilda 4tassade vänner så hade de nog kanske varit annorlunda. Och nu ser de verkligen ut som ett bombnedslag då vi renoverar i vårt nya hem. :D
Snart är allt färdigt! :D
Hoppas på att få till den andra datorn så man kan börja lägga in lite bilder oxå! *längtar*

Har även idag fått den stora äran att få bli kompis med "lille" oscar :D en "liten" herre som kom till världen den 14jan09 :D
Först va jag ju jätte farlig.....men sen, ja då gick de tom att sova i min famn,vicka lite på tår o fingrar ock le åt mig....naaaaw. så sött <3
Blir själv välldigt bebis sjuk....
Han fick en liten present av oss...en "reggskylt" med sitt namn på att hänga i pappas bil eller på sin egna lilla ferrari som hans mor får skjuva han i ;D
Nu e man aldeles varm i kroppen, full av glädje och "hög" på att ha fått sniffa på den goa bebis doften ;D

MIMMI*

aw...min mage spricker <3

I går när vi låg i sängen jag och mitt 'hjärtegull' som jag kallar min snart äkte hälft ;) så hörde jag hur han andades tungt och såg så fridfull ut där han låg brevid mig och sov. Jag låg och tänkte på hur lycklig jag är ihop med honom. Hur fint vi har de...mmm. Låg där brevid han och mådde bra. <3
 Tvn va igång och scrubs började.
Upptäckte att i detta avsnittet var de som om att jag var 'Carla` och mitt hjärtegull va `Turk`. Många grejjer i detta avsnittet som man känner igen från oss 2.. ;)
Vi håller verkligen inte "måttet" på ett vanligt "svensson par" he he
åå va jag älskar dig mitt hjärta <3

mimmi*

-LYCKORUS-i en ´hemmasambos vardag`

weeee, vaknar helt enkelt på rätt sida idag :D
-Jag längtar efter att ta tag i disken,torka den o in med prylarna där de ska va.
-idag ska de tvättas : D
-så himmla trevligt när nästan hela huset doftar av nytvättat :D
-idag ska ja packa upp de sista och ställa iordning allt.
- vill fortsätta med renoveringen. ska bli kul att återigen öppna färg hinken! :D
- idag känns allt så himla kul! :D
*skönt*

MIMMI*

16-17/2

Har nu under två dagar suttit i telefon & bland massa papper. varför? -jo, jag skulle skriva lite om min skada här på bloggen..o så kommer vi till de där kap, om stavning ;) jag använder mig ofta av förkort av min skada vilket är whipl, men nu skulle ja ju skriva hela...o hur var de nu de stavades,,,med sch eller sh? googlar lite...o PANG! där dök de upp en annons om trafikskadejurist. -har du drabbatd av en whipl, osv. spanar in på sidan lite...upptäcker att -WOW, ÄNTLIGEN! för när de kommer till sånt här så vet helt plötsligt ingen (arbetsförm,försäkringsk,mfl) inget. -JA,ELLER HUR! Men nu så. jag skickade iväg ett lååångt mail till denna snälla människa. Hon han kontakta mig innan jag han logga ut från hotmail...:D hon ville komma i kontakt med mig :D nu har vi kommit så långt att jag väntar på svar från trafikskadeavdelningen eller vad de nu så långt och fint hette ;) därifrån ska jag få besked om 1till 1,5v vad jag kan få rätt till :D som ja redan gnällt om så många gånger så har jag fått ge upp ganska mycke i mitt liv pga skadan....men äntligen kanske jag kan få någon ordning o reda på de hela..*jippi*
men de stavas iaf whiplash ;)

mimmi*

åååh du oälskade skada!

Lite om hur jag upplever/lever med min whiplash skada.

Min oälskade WHIPLASH- Det här gör/ger du mig:
Du ger mig smärta!
Du gör en fin innverkan på mitt humör!
Du gör mig vissa dagar så Förb***at handikappad!
Du ger mig konstant mjölsyra i armarna!
Du ger mig nedsatt känsel i höger arm!
Du gör mig stel!
Du får mig till att må dåligt!
Du har gjort att jag fått sluta med ett jobb jag trivdes så bra med!
Du har fått mig till att ge upp vissa drömmar!
Du gör mig "lam" om jag försöker trotsa dig!
Du gör så....listan är lång!

Lite om hur:
En bra dag med dig Whiplash kan innehålla:
Att jag klarar av att backa runt ett backrön,
Sätta upp håret,
Ev både dammsuga,skura,tvätta på en och samma dag (förvisso med stora pauser mellan),
Ev baka bullar (men med hjälp av maskin),
Va på "stan" i max 2tim innan du gör dig påmmind (om jag bär handväskan i handen då),
Tex färga håret (men då får jag lida ordentligt i ca 2dagar),
m.m

En dålig dag med dig Whiplash:
-Panik!
(riiktigt dåliga dagar) -kan jag inte klä på mig kläder som ska vara på överkroppen.
-inte bära en 1,5l mjölk burk,
-inte borsta håret,
-istort sett INGET!

-MEN,DET KUNDE VARIT VÄRRE!








*mimmilicious*-mitt första inlägg! ;)

Nu börjar jag få iordning på de hela här på bloggen, Tack vare josephine -TACK! Me so happy :D
Hon har fått funka som min bloggdesigner & lärare innom bloggens värld.
Så nu när de börjar bli ordning och reda på saker och ting här så är de dax att skriva! :D
Lite fakta om vem jag är finns att läsa under MIMMI "fliken" ; )
Jag kommer att skriva om mig,människor som är runt omkring mig, vad som händer i min vardag och vad som är min vardag. Jag har en stark personlighet,villket kan leda till att jag gärna kan ta upp disskutioner,jag är inte "rädd" för att skriva vad jag tycker och tänker om saker - vadå,de e ju min åsikt. och vi lever ju ändå i ett land där man har rätt att utrycka den! :D För den som kommer att vilja kunna se mitt liv i bilder så har jag även en bdb. (så den som vill spana där får kontakta mig för att kunna få gästlösen & "nickname" el va de nu heter ;))
Ni får gärna lägga in kommentarer och ställa frågor.
Hoppas på många trevliga läsare och stunder här vid min blogg. :D
tack!

Mimmi*

Mimmis blogg i Mac


TEST test Test

Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test Test

RSS 2.0